Detta är GBG Microcement AB

Vi på GBG Microcement AB är ett företag som är baserat i Göteborg. Närmare bestämt har vi vårt kontor på Hildedalsgatan 132 på Hisingen. Detta är alltså vår bas, och härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster överallt i Göteborg med omnejd. Oavsett var i Göteborgsområdet som du bor eller verkar är du därför varmt välkommen att höra av dig till oss för hjälp!

Vi har förmånliga priser

Vi på GBG Microcement AB är inte bara erfarna och skickliga på det vi gör, utan vi är även ett företag som kan ståta med några av de allra mest förmånliga priserna inom hela branschen. Oss kan du därför få högkvalitativ hjälp av utan att det för den sakens skull ska behöva kosta dig mycket pengar.

Vi tar miljön på allvar

Vi på GBG Microcement AB är även ett företag som tar miljön på allvar. Just därför försöker vi alltid vara så miljövänliga i vår verksamhet som möjligt. Det betyder bland mycket annat att vi bara använder oss av miljövänliga produkter, återvinner samt i största möjliga mån använder oss av el- eller hybridbilar för att begränsa våra utsläpp.