Fördelarna med microcement

Funderar du över varför microcement kan vara ett material värt att satsa på? Då ska vi nu berätta det för dig. För det första ska vi dock berätta vad microcement är för något för er som inte är bekanta med detta material. Microcement är en typ av cement som man lägger i flera tunna lager på den yta det gäller. Men vad är då fördelarna med detta material? En av dessa är att det går att skapa flera olika typer av ytor med det. Detta kan handla om allt från en matt yta till en rå eller glansig sådan. Detta material är dessutom ett mycket slittåligt sådant. Eftersom man slipper fogar när det kommer till det är det också ett material som inte samlar på sig mycket smuts. Faktum att det är ett lättare material än betong gör det även ännu lättare att rengöra. Sist men inte minst är det också ett material som det utan några som helst problem går att applicera direkt på flera olika typer material.

Du finner oss på Hildedalsgatan 132

Vi är ett företag som har vårt kontor på Hildedalsgatan 132 på Hisingen, Göteborg. Har du vägarna förbi? Tveka då inte på att hälsa på oss för en kopp kaffe samtidigt som du tillsammans med oss går igenom vad det är du behöver hjälp med. Vi ser fram emot att få ta emot dig.

Vi håller ett högt tempo

Vi är ett företag som alltid arbetar i ett högt tempo, dock utan att låta det gå ut över noggrannheten på de arbeten vi utför. Men varför är det då viktigt för oss att hålla ett högt tempo? Svaret på denna fråga är att det är det eftersom vi vet hur påfrestande det kan vara att ha ett pågående byggprojekt i hemmet eller på kontoret. Just därför försöker vi alltid bli klara på snabbast möjliga sätt!